top of page

Entrega de premis Creativation Challenge - Repte "Aprofitem l'aigua"

Durant els últims dies del 2018, la Fundació per a la Creativació juntament amb Aigües de Barcelona, l'entitat que va apadrinar el repte "Aprofitem l'aigua" el curs 17-18, vàrem realitzar l'entrega de premis als centres guanyadors del concurs.

El repte consistia a imaginar accions per informar a les persones sobre el cicle i les funcions de l'aigua, així com tenir idees per conscienciar la població sobre la necessitat de consumir-la de forma més sostenible. (Més informació sobre el repte)

Els centres educatius guanyadors del concurs Kids Change The World en aquest repte han estat:

  • Escola Fanals d'Aro, alumnes de 3r amb la "Un món ple d'aigua".

  • Institut Josep Brugulat, alumnes de 1r d'ESO amb "Water Phone".

  • Institut Josep Brugulat, alumnes de 1r d'ESO amb "Dutxa Programada".

Anabel Lorente, com a representant d'Aigües de Barcelona, va realitzar l'entrega del premi en ambdós centres. El premi consistia en un taller de caixes niu portat a terme per Abel Julien i Marina Cuito, professionals de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO).

Volem agrair la participació de tots els docents i alumnes que han participat en el repte! L'esforç i la motivació per aconseguir conscienciar la població en un àmbit tan important com la sostenibilitat, els ha permès crear unes propostes molt innovadores!

Si voleu conèixer algunes de les propostes presentades, podeu fer-ho en aquest enllaç.

I si encara no us heu inscrit al Creativation Challenge d'aquest curs 2018-2019, podeu conèixer tots els reptes actius a: www.creativationchallenge.com/reptes-actius.

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page