top of page

sostenibilitat

DESAFIAMENTS

Com podem fer un ús més responsable dels recursos del nostre planeta?

Com podem fer que la nostra societat faci un ús més responsable dels recursos i de l'energia? Poden els nens i nenes donar la clau per remoure consciències i contribuir al gran repte de la sostenibilitat del nostre planeta?

Com podem aconseguir que les persones col·laborin per millorar el seu entorn? 

Com podem adaptar les ciutats i les llars per aprofitar millor els nostres recursos? El primer pas per una millora de la societat global és començar amb el propi entorn. Iniciem el canvi? 

Com podem potenciar la reutilització i el reciclatge dels materials que utilitzem?

La oportunitat de millora és existent a tots els sectors. Podem pensar idees per millorar la reducció, la reutilització i el reciclatge dels materials que utilitzem en el nostre dia a dia?

Com ho podem fer perquè l'aigua sigui un recurs accessible a tot el món? 

L’aigua és l’element més important per a la vida i no ens pot falta. Com a país ric tenim la obligació de contribuir en el seu manteniment i fer-ne un ús responsable però alhora també tenim l’oportunitat de crear noves propostes per ajudar als països que tenen dificultats per aconseguir aquest recurs escàs.

smart water challenge

Pensar accions per conscienciar a la població sobre la necessitat de consumir aigua de forma més sostenible. Quines idees podem desenvolupar perquè es tingui més respecte a aquest recurs i no es malbarati?

Nº PARTICIPANTS

151

PADRÍ

logo_aiguesbcn150.png
drink-drinking-glass-drinking-water-1649

THE WATER

CHALLENGE

SOSTENIBILITAT | REPTE RESOLT

Com ho podem fer perquè la nostra societat tingui més respecte per l'aigua i no la malgasti? Podem imaginar accions per informar millor a les persones sobre el cicle i les funcions de l'aigua? Podem tenir idees per ajudar a conscienciar a la població sobre la necessitat de consumir-la de forma més sostenible?

Nº ALUMNES
PADRÍ
312
ESCOLES PREMIADES
fedac sant andreu (barcelona)
escola virolai (barcelona)
escola mare de déu de núria (bcn)
aigua

aprofitem

l'aigua

SOSTENIBILITAT | REPTE RESOLT

Com ho podem fer perquè la nostra societat tingui més respecte per l'aigua i no la malgasti?

Podem imaginar accions per informar millor a les persones sobre el cicle i les funcions de l'aigua? Podem tenir idees per ajudar a conscienciar a la població sobre la necessitat de consumir-la de forma més sostenible?

Nº ALUMNES
437
PADRÍ
logo_aiguesbcn150.png
ESCOLES PREMIADES
PROPOSTES
ESCOLA FANALS D'ARO (PLATJA D'ARO)
INSTITUT JOSEP BRUGULAT (BANYOLES)
bottom of page