top of page

Entrega de premis Creativation Challenge - Repte "Reinventem el material escolar"

Aquest mes d’octubre, la Fundació per a la Creativació juntament amb els padrins dels reptes de Creativation Challenge del curs 2017-2018, estem fent l’entrega de premis, i hem començat per l'àmbit educació, concretament el repte “Reinventem el material escolar" apadrinat per Oxford.

El repte consistia a pensar idees per evolucionar les llibretes amb la finalitat d’adaptar aquests quaderns de tants anys d’història al món actual, pensant en nous formats, noves característiques i funcions. (Més informació sobre el repte)

Les escoles guanyadores han estat:

  • Escola Montserrat, alumnes de 5è A i B, "La de tot"

  • Escola Sagrat Cor de Sarrià, alumnes de 5è C, "The new generation"

Ambdues han estat obsequiades amb un lot de material escolar d’Oxford per a cadascun dels alumnes del curs.

Volem agrair la participació de tots els docents i alumnes que han participat! Tota la dedicació i la constància han quedat paleses en els resultats obtinguts. Voleu conèixer algunes de les propostes presentades? Vegeu els vídeos en aquest enllaç.

Esperem que les escoles guanyadores estiguin gaudint del premi i desitgem molta sort als participants d’aquest curs 2018-2019. Si encara no us heu inscrit, podeu conèixer tots els reptes actius a: www.creativationchallenge.com/reptes-actius

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page