top of page

Aprenem a ordenar les nostres idees

La primera de les fases del projecte Creativation Challenge requereix crear un mapa conceptual de l’àmbit que treballem a partir de les respostes aportades amb l’eina de les preguntes clau. Per tal de desenvolupar aquesta tècnica, us volem presentar un recurs per aprendre a ordenar les mil propostes sorgides, de manera ràpida i amb un gran impacte visual: el Coogle.

Us presentem aquesta eina com a un recurs per ajudar als petits creativadors a plasmar tota la informació obtinguda a la fase d’investigar i esperem que us pugui ser d’ajuda a tots als docents.

Coogle - Recurs creatiu (Fundació Creativació)

Propostes d’utilització a l’aula:

  • Colors Cada pregunta clau (què, qui, on, quan/t, per què, com?) pot ser identificada amb un color diferent. D’aquesta manera, a simple vista, queda separat i és molt més entenedor.

  • Imatges i etiquetes A banda d’això, també podeu adjuntar imatges, sense cap límit, i afegir etiquetes de text a les vostres idees clau.

  • Participació simultània Els diferents grups poden participar en el mateix document de manera simultània, fet que agilitza el procés de creació, i a més permet que tots els alumnes puguin veure les aportacions dels altres a temps real, provocant noves idees que no els hi havien sorgit fins al moment. Per descomptat, que també hi podeu participar vosaltres, sempre que calgui intervenir i corregir petits entrebancs que poden sorgir.

  • Còpies de seguretat Per últim, per tal de superar els problemes tècnics que acaben sorgint a última hora, Coogle facilita recuperar tots els canvis d'un diagrama i permet realitzar una còpia des de qualsevol punt, per tornar a una versió anterior, i no perdre tota la feina que amb esforç han preparat els nostres creativadors.

En aquest vídeo podeu veure com funciona la plataforma.

Per accedir al recurs, feu clic aquí.

Esperem que us sigui molt útil! Estarem encantats que compartiu amb nosaltres les vostres idees i suggeriments a l'hora de fer els mapes conceptuals d'aquesta fase. Fins aviat.

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page