top of page

Consells per ser un super comunicador!

Heu arribat a la fase final? És la última, però no la menys important! No podeu badar, heu de ser capaços de convèncer a la resta que la vostra super idea és la millor, per això és molt important saber-vos comunicar a la perfecció i que tothom entengui exactament allò que voleu transmetre.


Sabem que els vostres petits creativadors en saben molt de parlar amb la gent, i n’estem segurs que són molt bons comunicadors, però per si de cas us donem 3 petits consells per a què la vostra idea arribi amb èxit al públic.


Diagrama d'afinitat o mètode de KJ - Fundació per a la Creativació


1. Siguem Breus

És important que la idea quedi clara, per tant no podem avorrir al públic o desconnectarà ràpidament. Centrem-nos en allò més important!

Una de les coses més importants que podem destacar són els beneficis de la nostra idea, què tenim nosaltres que no ofereix ningú més? Siguem competitius, ens hem de vendre!


2. Siguem autèntics, que ens recordin


Penseu que al nostre públic li venen més idees com la nostra, hem de ser capaços de destacar per sobre de la resta. Siguem creatius, que ens recordin, de la mateixa manera que recordem els anuncis de la tele.


3. Convencem-los


Per últim, hem de pensar en allò que vol el nostre públic, què li interessa? Segur que a l’hora de crear la idea heu investigat molt bé el sector, i oferiu una gran quantitat de factors positius, ara és l’hora de destacar-ho, que vegin que sou tots uns grans professionals!



Ara que ja sabeu què és important destacar en el vostre discurs, destacarem què cal evitar a l'hora de fer-lo:

  • Parlar amb les mans a la butxaca.

  • Estar de braços i cames plegades.

  • Mostrar tics, com tocar-se els cabells o rascar-se constantment.


Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

És important no mantenir-nos estàtics, hem de ser dinàmics, recordem sempre que el llenguatge no verbal diu molt de nosaltres! Mantinguem una presentació sorprenent i divertida, no estem fent un discurs avorrit, evitem estar quiets.


Podeu compartir les activitats que us han ajudat a comunicar-vos a les xarxes socials amb l’etiqueta #SomEscolaCreativa.

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page