top of page

Votem la millor idea de forma interactiva amb el Kahoot!

Al llarg de les fases del Mètode de la Creativació ens trobem diverses vegades amb moltes idees, però quina és la millor per a tirar endavant el projecte?


Amb l'aplicació Kahoot podreu escollir quines de les idees finalistes presentareu al concurs, votant de forma interactiva.

Diagrama d'afinitat o mètode de KJ - Fundació per a la Creativació

Com funciona?

1. Abans de començar, el que hem de fer és crear un compte a Kahoot. Amb un per al mestre és suficient, ja que serà l’usuari des d’on crearem la votació.

2. Des d’un ordinador connectat a un projector, el primer que farem serà crear la votació. Omplim els camps que ens demana i cliquem "Ok, go".

Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

3. El següent pas serà configurar les preguntes de les votacions. Podem fer totes les preguntes que vulguem. Nosaltres recomanem fer-ne 3: una pel nivell d’utilitat, una altra pel nivell d’impacte, i per últim, una pel nivell d’originalitat. Per exemple:

  • Pregunta: Quina és la proposta més original?

  • Temps de resposta: 90 segons

  • Respostes: Proposta 1, Proposta 2, Proposta 3, Proposta 4. Recomanem utilitzar el nom de la proposta per evitar confusions.

Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

4. Un cop introduïdes totes les preguntes, se’ns proporcionarà un codi pin.

Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

5. Des de l’ordinador, tauleta o telèfon mòbil, cada alumne accedeix a la pàgina web kahoot.it o descarregarà l’aplicació. Poden votar en grups, o de forma individual, segons es cregui convenient i el material disponible.

6. Tothom introdueix el codi pin, posa el seu nom i ja podrem començar!

Kahoot - Recurs creatiu - Fundació Creativació

7. A la pantalla general veurem la pregunta, i a les pantalles individuals, tindrem les 4 opcions de resposta. Cliquem a sobre el color que correspongui a la resposta que volem escollir, i acabat el temps, apareixerà la gràfica amb els resultats.

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page