top of page

Creativation Challenge a TV3

Aquest diumenge passat, la plataforma Creativation Challenge va sortir al programa Espai Internet de TV3.

Creativation Challenge a Espai Internet de Tv3

"Espai Internet" va néixer l'abril del 2007 i és un dels pocs programes que es dediquen a proporcionar als espectadors informació sobre el que es pot trobar a la xarxa. A partir d'uns criteris que estableix el mateix programa, destaquen webs, blogs, aplicacions, vídeos... que poden ser d'interès a gran part de l'audiència, i aquest diumenge va ser el cas de la nostra plataforma de Reptes Reals.

Al programa van definir la "Creativació" com una nova paraula per a designar una nova manera de treballar a l'aula, i varen fer una síntesi de tot el que podem trobar al web posant èmfasi al Concurs Kids Change the World i als reptes que segueixen actius.

Si et vas perdre el programa, pots veure el vídeo, fent clic aquí.

Comparteix-lo a les xarxes, que com més serem, més creativarem!

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page