top of page

salut

DESAFIAMENTS

Com podem garantir l'accés a la sanitat per a totes les persones?

Com aconseguim que els medicaments i les consultes i els tractaments bàsics puguin arribar a totes les persones que ho necessiten?

Com podem generar una major consciència de la importància de la prevenció?

La prevenció és una eina clau per a la salut. Podem ajudar amb les nostres idees a fer que l’educació dels bons hàbits saludables arribi al màxim de persones possibles del nostre entorn?

Com podem combatre les addiccions i l'assetjament?

Cal promoure condicions de vida que reforcin la salut de les persones i la prevenció de les malalties de trastorns mentals i addiccions. Per altra banda, l’assetjament escolar cada vegada és més freqüent i amb l’aparició de l’Internet i les Xarxes socials s’ha adquirit una nova dimensió per l’impacte global i immediat que pot tenir qualsevol difamació. Com podem millorar l’atenció a les persones amb problemàtiques d’aquest tipus?  

Com podem fomentar que la salut sigui més humana i solidària?

A ningú li agrada sentir-se malament i haver d’estar en un hospital tractant-se. Moltes persones grans viuen soles i necessiten atenció i assistència sanitària bàsica regular. Com podem aconseguir que les persones ens coordinem millor per ajudar-nos mútuament?

nen sol a unes escales

combatre el bullying

SALUT | REPTE RESOLT

Entitats com l'Hospital Sant Joan de Déu o la Fundació Futbol Club Barcelona estan impulsant diverses iniciatives per combatre el bullying. Una d'elles és el "Manifest Alan" i necessiten 50.000 persones que donin suport al manifest. Poden els alumnes tenir idees i pensar accions per aconseguir que el màxim nombre de persones signin i promoguin el manifest?

Nº ALUMNES
231
PADRÍ
bottom of page