top of page
HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és una institució privada sense ànim de lucre, amb vocació de servei públic. És membre de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, que gestiona més de 300 centres assistencials en 50 països de tot el món i que dóna servei als col·lectius més vulnerables en hospitals, centres de salut, serveis socials, centres assistencials i comunitats de religiosos.

Des del 1867 és un hospital dedicat a l'atenció integral de dones, nens i adolescents i, en l'actualitat, un dels centres pediàtrics d'alta especialització més importants d'Europa. La seva assistència es basa en el treball multidisciplinari dels nostres professionals.

A través de la Fundació Sant Joan de Déu, investiguen per trobar nous i millors tractaments de les malalties pediàtriques. Com a hospital universitari, contribueix a la formació de professionals sanitaris, al costat de la Universitat de Barcelona. El seu objectiu és afavorir i estimular la formació dels professionals per millorar la salut dels nostres pacients, de la societat i fer avançar el coneixement científic i humà.

Els seus valors es basen en l’hospitalitat, la qualitat, el respecte, la responsabilitat i l’espiritualitat. Acord amb els seus valors, han apadrinat conjuntament amb la Fundació FCB el repte real “Combatre el Bullying”. D’aquesta manera, aposten per què els alumnes dissenyin plans d’actuació per fomentar la divulgació i adhesió del major nombre de persones al “Manifest Alan”, tot eradicant l’assetjament escolar conscienciant als alumnes i a la societat en general.

bottom of page