top of page

Entrega de premis Creativation Challenge - Repte "Reinventem les piscines del futur"

Seguim amb l'entrega de premis del Creativation Challenge del curs passat. Fa uns dies va ser el torn del repte "Reinventem les piscines del futur" apadrinat per Fluïdra.

El repte consistia a pensar idees per a convertir i/o personalitzar un espai tan motivador per als infants i joves com són les piscines. Reinventar-les amb noves formes d'ús, adaptar-les a tota mena d'usuaris, nous horaris, nous elements, etc. (Més informació sobre el repte)

Les escoles guanyadores han estat:

  • Escola Mil·lenari, alumnes de 5è

  • La Salle Figures, alumnes de 6è

Les escoles premiades han rebut un xec de 800€ per a convertir algun espai de l'escola en un racó més creatiu, així com poder comprar material per educar la creativitat. Desitgem que els centres premiats gaudeixin del premi i els sigui molt útil!

Per últim, volem agrair la participació de tots els docents i alumnes que han participat! L'esforç i la motivació per resoldre el repte els ha permès crear unes propostes molt innovadores! Voleu conèixer algunes de les propostes presentades? Vegeu els vídeos en aquest enllaç.

Si encara no us heu inscrit al Creativation Challenge d'aquest curs 2018-2019, podeu conèixer tots els reptes actius a: www.creativationchallenge.com/reptes-actius

Animeu-vos! Fantàstics premis us estan esperant!

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page