top of page
MAXCHIEF 

 

Maxchief és un grup d’empreses d'origen taiwanès amb plantes industrials a la Xina, principalment dedicades a la fabricació de mobiliari d'oficina, jardí i hostaleria. Des de Xina s’aporta el potencial productiu i les seves modernes infraestructures. Taiwan, aporta la capacitat de gestió d'un equip directiu amb formació internacional, experimentats en obtenir alta productivitat en fàbriques equipades per a la producció massiva amb sistemes d'última generació.

El 2008 es construeix una filial comercial i de màrqueting del Holding a Barcelona, una de les ciutats de referència en el món pel que fa al disseny industrial, la innovació i la creativitat. L'equip d'Europa contribueix amb la investigació de les necessitats del mercat global, la creativitat i el disseny. Gestiona la distribució, ofereix garantia europea així com una logística flexible i eficaç, basant sempre el seu treball en els pilars de la innovació i l'obsessió pel servei al client.

És per aquesta filosofia de negoci que Maxchief el curs 2017-2018 decideix apadrinar el repte real “Espais més creatius”, perquè els alumnes pensin idees per millorar les aules. (Veure propostes) Enguany, per seguir apostant per a la convivència en una escola viva, activa i en moviment, proposen un nou repte "The Makers Revolution"

bottom of page