top of page

sOCIAL

DESAFIAMENTS

Com podem integrar les persones en risc d’exclusió social?

Quins col·lectius són els més vulnerables? 1 de cada 3 nens viu en risc d’exclusió social a Espanya. Son els mateixos candidats a la pobresa en el futur?

Com podem combatre la pobresa infantil? 

Crear reptes que aportin solucions, tenint en compte que els nens són els més vulnerables. Perquè si hi ha suficients recursos al planeta no arriben a tothom?

Com podem acollir a les persones refugiades?

Actualment vivim una de les majors crisis de desplaçaments des de la 2a guerra mundial, més de 65 milions de persones han hagut d’abandonar la seva llar per culpa de les guerra o la fam.

Com podem reduir la taxa d'atur juvenil? 

El gran problema de l’atur al nostre país, que és especialment rellevant en l’àmbit juvenil, requereix identificar noves àrees d’activitat per generar més llocs de treball.

exclusiu estudiants província de tarragona

turistic challenge

costa daurada i terres de l'ebre

Replantejar el turisme familiar de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre incorporant l'opinió i la imaginació dels infants del territori, estimulant el sentiment de pertinença i d'orgull dels participants de viure-hi, per a convertir-los en els seus ambaixadors/es.

Nº PARTICIPANTS

768

PADRÍ

logos-patronat-de-turisme-diputacio-tarr

smart town challenge

Donar visibilitat als reptes de diversos municipis per tal que joves estudiants s'impliquin en la seva transformació cap a municipis "smart" proposant solucions innovadores. 

Nº PARTICIPANTS

274

PADRÍ

Mar refugiats

AJUDEM A LES PERSONES REFUGIADES

SOCIAL | REPTE RESOLT

Més de 65 milions de persones s'han vist obligats a abandonar les seves llars per culpa de les guerres, la pobresa i el canvi climàtic. Poden els teus alumnes de primària, a través d'un projecte de Creativació, tenir idees per millorar la vida de les persones refugiades? Nosaltres sabem que sí. Ens ajudes?

Nº ALUMNES
500
bottom of page