top of page
FLUIDRA

De la fusió de quatre grans empreses espanyoles com eren AtraPool Espanya, Cepex Comercial, Master Reg i Certikin, capdavanteres en els sectors de les piscines, conducció de fluids, regs i tractaments químics, respectivament; neix Fluidra Comercial Espanya.

Fluidra es dedica al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua i ofereix solucions per a la conservació, conducció, tractament i gaudi de l’aigua. L’empresa es troba en 42 països, compta de més de 150 delegacions i disposa de centres de delegacions als 5 continents. Disposa d’una extensa xarxa comercial que els permet distribuir a més de 170 països i el seu equip humà es troba entorn els 3.600 empleats.

La seva filosofia es basa en el respecte per l’aigua i el seu ús racional. És per aquest motiu que Fluidra decideix apadrinar el repte real “Les piscines del futur” per què els nens i nenes trobin les idees més creatives i innovadores per a convertir i personalitzar aquest espai tant motivador. Pretén millorar i donar resposta als moments de lleure que milloren de manera saludable les vides dels més petits i dels seus acompanyats, tot donant una visió a les idees dels principals protagonistes.

bottom of page