top of page
ELISAVA

 

Creada l’any 1961, és la primera escola de disseny que es va posar en marxa a Espanya. En la seva condició de pionera, ha marcat unes directrius metodològiques que han servit de punt de partida a altres centres.

L’Escola va ser fundada gràcies a l’esforç d’un grup de professionals i d’intel·lectuals de la cultura preocupats per l’ensenyament del disseny i compromesos amb la modernització social i cultural, que van definir una línia de treball d’avantguarda caracteritzada per conjugar el rigor acadèmic amb l’exercici de la professió, que continua vigent avui en dia. Al llarg de la seva trajectòria, el paper d’ELISAVA ha estat decisiu en la conformació de la cultura del disseny a Catalunya i Espanya.

ELISAVA porta més de 50 anys apostant per una línia de formació i de recerca oberta, flexible i pluridisciplinària, fortament orientada al món professional que impulsa estretes col·laboracions amb empreses, institucions i universitats de tot el món. Tota una trajectòria sent pioners en l’ensenyament del disseny i l’enginyeria, que continua contribuint a la formació de destacats professionals.

 

  • Missió

ELISAVA promou l’educació, el coneixement, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit del disseny, l’enginyeria i la comunicació, impartint formació universitària que prepari als seus estudiants per assolir reptes professionals a nivell internacional, impulsant la relació de la nostra comunitat amb el teixit empresarial, les institucions i la societat.

  • Visió

ELISAVA vol ser un centre universitari de referència internacional que contribueixi a la transformació de l'entorn humà i la generació de noves realitats, desenvolupant amb creativitat i qualitat del disseny, l'enginyeria i la comunicació.

  • Valors

A ELISAVA aposten per una línia de formació i de recerca innovadora, flexible, creativa i pluridisciplinària, fortament orientada al món professional. Amb aquest objectiu, l’Escola col·labora àmpliament amb empreses, institucions i universitats en l’àmbit local, nacional i internacional.

bottom of page