top of page

Ja tenim data per a la segona edició de les Creativation Talks!

Coneixeu les Creativation Talks? Tenim el plaer d’anunciar-vos que ja tenim data per la jornada d’enguany, el 10 de juliol!

Diagrama d'afinitat o mètode de KJ - Fundació per a la Creativació

La segona edició de les Creativation Talks: Eines per educar, inspirar i transformar; té l’objectiu d’inspirar als participants per a transformar l’educació del futur.


En els pròxims anys, els sistemes educatius de tot el món experimentaran grans transformacions que posaran en qüestió les formes tradicionals d'aprenentatge, convertint les escoles en entorns interactius. Llavors, quin serà el paper dels docents, dels mètodes d’aprenentatge, dels espais educatius i dels alumnes?


Vine a descobrir la millor manera d’adaptar-nos a aquestes grans transformacions de la mà de reconeguts experts que compartiran les seves experiències d’èxit mitjançant ponències i tallers en format interactiu per a fomentar la participació dels assistents.


La jornada es dividirà en 4 blocs: el primer dedicat als mestres, el segon als mètodes d’aprenentatge, tot fent esmen a la transformació dels mètodes educatius, el tercer es centrarà en els espais educatius i en la respectiva transformació de les aules i, el darrer, tractarà dels alumnes inspirats.Durant el dia es realitzaran tres tipus d’activitats:

  • Classes magistrals, on es duran a terme exposicions de la temàtica central del bloc per part d’experts en creativitat i innovació.

  • Casos pràctics, on es crearà un espai de presentació de casos d’èxit i experiències de reconeguts especialistes.

  • Workshops d’aplicació, realitzant tallers pràctics on adquirir eines per a transformar l’educació.

Les Creativation Talks van dirigides tant a mestres d'educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, com a pares i mares, empresaris i empresàries, i persones interessades en la nova educació i els reptes de futur.


Creativation Talks és una iniciativa de la Fundació per a la Creativació que compta amb la col·laboració i el suport de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Fundació Metalquimia.


Ara ja ho saps, guarda’t el dimarts 10 de juliol de 9:00h a 19:00h i vine a l’Auditori de Girona a gaudir d’aquesta experiència! L’obertura de les preinscripcions serà el proper 2 de maig: les places són limitades! Estigues atent a les xarxes socials, pròximament coneixerem els ponents d'aquesta edició!


Mentrestant, fes un cop d’ull als ponents i als vídeos de l’edició anterior, t’ho perdràs?

Entrades
destacades
Entrades recents
segueix-nos
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page