Creativation Challenge a TV3

March 20, 2018

Aquest diumenge passat, la plataforma Creativation Challenge va sortir al programa Espai Internet de TV3. 

 

 

"Espai Internet" va néixer l'abril del 2007 i és un dels pocs programes que es dediquen a proporcionar als espectadors informació sobre el que es pot trobar a la xarxa. A partir d'uns criteris que estableix el mateix programa, destaquen webs, blogs, aplicacions, vídeos... que poden ser d'interès a gran part de l'audiència, i aquest diumenge va ser el cas de la nostra plataforma de Reptes Reals. 

 

Al programa van definir la "Creativació" com una nova paraula per a designar una nova manera de treballar a l'aula, i varen fer una síntesi de tot el que podem trobar al web posant èmfasi al Concurs Kids Change the World i als reptes que segueixen actius.

 

Si et vas perdre el programa, pots veure el vídeo, fent clic aquí.

 

Comparteix-lo a les xarxes, que com més serem, més creativarem! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades
destacades

Entrega de premis Creativation Challenge - Repte "Aprofitem l'aigua"

January 17, 2019

1/10
Please reload

Entrades recents