Guanyadors Concurs Repte Real 2017

November 27, 2017

Des de la Fundació per a a la Creativació, volem comunicar-vos els guanyadors del projecte "Resoldre un Repte Real: Àmbit Lleure" 2017.

El repte d'aquest any dins l'àmbit del lleure ha estat: INVENTEM LES PISCINES DEL FUTUR. Un repte apadrinat per Fluïdra, empresa dedicada al desenvolupament d'aplicacions per l'ús sostenible de l'aigua.

 

 

En primer lloc, volíem agrair la participació de mestres i alumnes de totes les escoles participants, així com l'esforç i la constància demostrades en els resultats de les propostes presentades.

 

Les escoles premiades rebran 800 euros per habilitar un espai o adquirir materials que fomentin la creativitat a l'aula.

 

Així doncs, els guanyadors del concurs "Resoldre un Repte Real: Àmbit Lleure" 2017 han estat:

 

  • Escola Sagrat Cor de Sarrià, alumnes de 5è D, "La piscina musical"

  • Escola Sagrada Família, alumnes de 5è B, "La Tecnopiscina"

  • Escola Fanals d'Aro, alumnes de 5è, "Cagilebruma"

 

D'altra banda, anunciar-vos que l'equip de jurat a considerat premiar amb 200 euros a dues escoles que incloïen a les seves presentacions un espai de dutxes o túnels d'assecament, ja que els ha semblat una idea brillant. Les escoles guanyadores són:

  • Escola Vall d'Aro, les 5 estacions. 6è

  • Escola Virolai, Flaix Pool, 6è

 

Esperem que les escoles guanyadores gaudeixin del premi i desitgem molta sort a la resta de participants per a les pròximes edicions. Podreu veure tots els reptes proposats a www.creativationchallenge.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades
destacades

Entrega de premis Creativation Challenge - Repte "Aprofitem l'aigua"

January 17, 2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu