Moltes gràcies per validar el teu correu electrònic!

En breus t'arribarà la Guia per a Docents al teu correu. Mira totes les teves safates d'entrada per si de cas.

 

I ara, et convidem a conèixer el projecte CREATIVATION CHALLENGE, que promou reptes reals als alumnes de primària perquè realitzin projectes a l'aula.

la guia per a docents per a realitzar projectes a l'aula

el mètode

El Mètode de la Creativació és un procés ordenat i sistemàtic per a realitzar projectes a l’aula. Es basa en el Design Thinking i  és avalat per Frank Ponti.

Frank Ponti

Frank Ponti 

Director d'Innovació a EADA

avala el Mètode de la Creativació. 

Conèixer i seguir les 6 fases del mètode amb les diferents eines i activitats creatives que proposa, ens ajudarà a dinamitzar qualsevol projecte des de l’anàlisi del repte fins a la presentació de la proposta o solució. 

el concurs de reptes reals

Per posar en pràctica el Mètode, et proposem, a més, de manera gratuïta, participar amb els teus alumnes al concurs "Els nens canvien el món", un concurs on els teus alumnes podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives inventant solucions als reptes del futur i guanyant premis per a l'escola!

 

A través del mètode realitzaràs un projecte per donar resposta a reptes reals plantejats per diverses empreses i entitats reals. A més, aquests reptes sempre estan encarats a que els alumnes puguin millorar el món amb les seves idees! 

Les escoles finalistes rebran importants premis i les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de graus superiors que transformaran les propostes en projectes reals i tangibles